Veel publicaties

Vandaag weer een dag gehad vol profilering in de media. Geweldig natuurlijk. Vier pagina’s in HP/De Tijd en drie pagina’s in de Belgische tv-gids Primo. Daarnaast even de paginagrote artikelen ingescand uit Zondagsnieuws en Trompetter van afgelopen weekend. Leuke foto’s ook.

Klik op de links voor de artikelen in pdf-formaat. Er is nog veel meer nieuw materiaal, de hele verzameling staat natuurlijk hier.

Vanaf deze plek ook dank aan Frank van der Flier uit het fraaie Alphen aan de Rijn. Heeft me drie hele mooie dvd’s toegestuurd vol documentaires en TV-items gerelateerd aan de moord op Kennedy. Onder andere het interview met Wim Dankbaar bij Barend en Van Dorp, ergens in 2004, had ik nog nooit gezien. Dank u! Er komt binnenkort wel wat in return :)


Book appears in Dutch media a lot! This day lots of new documents on this website, I’m sorry, all articles in the Dutch language. Also one article published in Belgium, so I hope it will result in lots of requests from Belgium people!

1 reactie tot nu toe

  1. Jos de Gruiter op 12 September, 2009

Laat een reactie achter