Nieuwe foto’s op deze site

Heb vandaag veel nieuw fotomateriaal op deze site geplaatst:
47 foto’s
die gemaakt zijn op en nabij Dealey Plaza op die 22e november 1963, en 24 foto’s van de autopsies van John F. Kennedy en Lee Harvey Oswald.

Klik op de diverse thumbnails om de afbeeldingen in het groot te bekijken. De verzameling wordt spoedig aangevuld.


Lots of new pictures added on this website. 47 peaces of Dealey Plaza on the faithful day,
24 pictures
of the autopsies of John F. Kennedy and Lee Harvey Oswald. Click on a thumbnail to enlarge the image. More pictures will be added soon.

4 reacties tot nu toe

 1. vlunkk op 23 November, 2008

  Ken je de sterfbed-opnames van E. Howard Hunt?
  En wist je dat ene George Herbert Walker Bush, later hoofd van de CIA en president, ter plekke aanwezig was?
  google Jim Marrs en Robert J. Groden (van de Zapruderfilm).
  Wist je trouwens dat in de 3 opnames van de moordaanslag op Reagan 7 afzonderlijke schoten te horen zijn, terwijl de zogenaamde verdachte en veroordeelde een revolver had, een zogenaamde 6-shooter?

 2. Perry Vermeulen op 23 November, 2008

  Hunt en Bush komen voor in mijn boek, zowel de sterfbed-confessions als de mogelijke aanwezigheid van GHWB op Dealey Plaza.
  In de aanslag op Reagan heb ik me nog niet in die mate ge├»nteresseerd, dus nee, complottheorie├źn in die zaak ken ik nog niet…

 3. A.M. Dresselaers op 25 February, 2012

  Ik was op zoek naar wat informatie over Kennedy en kwam terecht op uw site. Allemaal zeer interessant, zeker voor mensen die meer te weten willen komen, maar ik stoor mij aan de autopsiefoto’s, vooral die van Kennedy. Ik vind het walgelijk dat u zoiets op het internet plaatst, temeer daar het geen enkel informatief doel dient (tenzij misschien sensatie)? Persoonlijk vind ik het getuigen van zeer slechte smaak van die foto’s erop te zetten. Denk echter niet u deze foto’s eraf zal halen, vanwege mijn commentaar.

 4. Perry Vermeulen op 25 February, 2012

  En dat terwijl juist plaatsing van de foto’s van Kennedy mijns inziens zeer legitiem is, omdat ze een belangrijk onderdeel zijn van de waarheidsvinding :) Waar zijn de wonden, hoe zien ze eruit? Zagen ze er in Washington hetzelfde uit als in Dallas? Kwam de kogel van voren of van achteren?
  Ik respecteer je mening, meneer Dresselaers; maar de foto’s zijn destijds vrijgegeven door de Amerikaanse overheid, zijn publiek domein geworden en overal op internet en in boeken te vinden. Ze op deze site plaatsen kon mijns inziens geen kwaad: mensen die ze willen bekijken kunnen op de link klikken, mensen die daar geen zin in hebben moeten dat vooral niet doen.
  Wel een mooie actuele discussie, nu we vorige week geconfronteerd werden met beelden van Whitney Houston in haar kist… Mensen vinden het vreselijk, anderen zijn een andere mening toegedaan. Tsja…
  Hartelijk dank voor de complimenten!
  Kijk op de nieuwe website http://www.50jaarlater.nl als u de komende maanden informatie wilt blijven lezen over Kennedy en de moordzaak.
  Perry Vermeulen

Laat een reactie achter